Borlänge Tour 7-9/6 2024
Efteranmälan stänger onsdag klockan 22:00.
Individuella starttider för fredagens etapp 1 finns nu på sidan för Etapp 1.
Välj Etapp 1 XCT Fredag i menyn "Borlänge Tour 2024" uppe till höger för att se individuella starttider XCT.
Inbjudan är godkänd av SCF Chefskommissarie och UCI kommissarie.
- Välkommen
- Senaste nytt
- Anmälan och avgifter
- Nummerlappar och chip
- Seedning och tilläggsregler
- Tävlingsprogram
- Banor och träning
- Teknisk zon och langning
- Resultat och cermonier
- Säkerhet och sjukvård
- Nybörjare
- Praktiskt info
Välkomna till Borlänge Tour 2024!!
Borlänge Cykelklubb går nu in på sitt andra århundrade som förening. Vi fortsätter att arbeta för cykelsportens utveckling såväl regionalt, nationellt och internationellt. En del i detta handlar om att skapa hållbara och kvalitativa evenemang. Årets Svenska Cykelspel omfattar, tävlingsmässigt, ett likadant upplägg av Borlänge Tour som säsongen 2023.
Vi inleder etapploppet på fredag eftermiddag/kväll med en individuell prolog i Paradisbacken. En 3 km lång träningsslinga som byggts idéellt av Borlänge CK och som nu för andra året används för nationella tävlingar. Det handlar om 3 km och ca 90 höjdmeter som ska bemästras snabbast möjligt för att vara med och slåss om de åtrovärda ledartröjorna. Ska man optimera sina chanser till fina placeringssiffror är ett tips att träna lite extra på kurvtagning och växelval...
Lördagen och söndagen avgörs sedan inne i klassiska Mellstaparken med de snabba och förhållandevis tekniskt enkla banorna. Tävlingarna brukar bjuda på tajta race där det definitiva avgörandet sker först i slutet av etapperna. XCO står på schemat på lördagen och XCC på söndagen. Junior- och Elitklassernas lördag och söndagsetapper är också av internationell karaktör (C2 resp C3). Det betyder att det finns viktiga rankingpoäng och lite mer prispengar att tävla om.
Vi välkomnar här också till hela Svenska Cykelspelens innehåll som också inkluderar Lugnet XCO & XCC (1-2 juni) samt en rad aktiviteter i Falun/Borlänge under dagarna mellan tävlingarna. Vi bjuder in till både ungdomsträningar, läger, motionsaktiviteter för de vuxna tillresta med mera. Allt för att ni tillresta ska ha en fin vistelse i vår region och en semestervecka fylld av cykelrelaterade aktiviteter!
Mer information hittar ni på våra hemsidor och sociala kanaler för Svenska Cykelspelen, Borlänge Tour och Lugnet XCO.
Vi vill här också passa på att tacka alla våra härliga samarbetspartners som gör det möjligt att år efter år sätta samman denna härliga cykelhelg i Mellsta där alla är, och förhoppningsvis känner sig, MER än välkomna!
VARMT VÄLKOMNA till Borlänge Tour 2024!
#litemerlitebättre #TrevligtFolk
// Tävlingsledningen
Senaste nytt
Vi uppdaterar informationen löpande på denna sida inför tävlingsdagarna och ni ansvarar själva för att hålla er uppdaterade. Förutsättningarna kan behöva justeras med kort varsel.Följ oss på facebook och instagram för att få information om senaste uppdateringar.
2024-06-05:
Individuella starttider för fredagens etapp 1 finns nu på sidan för Etapp 1.
Välj Etapp 1 XCT Fredag i menyn "Borlänge Tour 2024" uppe till höger för att se individuella starttider XCT.
2024-06-04:
Bankartor uppladdade för alla.
Justerad text om att även H/D Junior som är berättigade till etapp-pris ska infinna sig vid ceremoniplatsen.
Förtydligad information om att alla deltagare i ungdomsklasserna erhåller varupris.
2024-04-14:
Inbjudan publicerad och anmälan öppen.
Anmälan och avgifter
AnmälanOrdinarie anmälningarna ska vara arrangören tillhanda senast söndag den 2 juni 23:59:59.
Anmälan och betalning av startavgift skall ske genom www.sportstiming.se.
Anmäld cyklist kommer att krävas på anmälningsavgift om läkarintyg ej uppvisas.
Efteranmälan till Borlänge Tour är endast möjlig i mån av plats fram till 5 juni 23:59:59 och anmälan måste ske i Sportstiming. Ingen efteranmälan på plats!
Observera också att tävlingen är ett etapplopp vilket innebär att man måste starta föregående dags etapp för att få starta på efterföljande dags etapp, samt att alla etapper måste köras för att komma med i tävlingens slutliga resultatlista.
För H/D Elit och H/D Junior körs lördagens XCO-etapp som en UCI C2 och söndagens XCC som en UCI C3. Deltagare i H/D Elit och H/D Junior som endast vill tävla på lördagen eller söndagen anmäler sig som vanligt till hela touren till ordinarie anmälningsavgift.
Avgifter
Anmälningsavgifter enligt nedan:
P/F 9-10, P/F 11-12, P/F 13-14, P/F 15-16 | 450 kr/deltagare |
H/D 30, H/D 40, H/D 50, H/D 60, H/D Sport | 700 kr/deltagare |
H/D Junior | 700 kr/deltagare |
H/D Elit | 900 kr/deltagare |
OBS! Efteranmälan mot ordinarie anmälningsavgift plus 100 procent.
OBS! Ingen återbetalning av anmälningsavgift efter att ordinarie anmälningstid passerats (2/6 23:59:59).
Licens
Licens krävs i samtliga klasser och kommer att kontrolleras vid uthämtning av nummerlapp. Vid behov av engångslicenser köps dessa i samband med anmälan på www.sportstiming.se.
Nybörjare
Nybörjare anmäls genom www.sportstiming.se. Vi ser gärna att barnen anmäls innan den 2/6 även om det är möjligt att anmäla på plats i kansliet fram till två timmar innan tävlingsstart för respektive "tävlingsdag". En tidig anmälan minskar dock vår administration rejält vilket vi på förhand tackar för som arrangörer.
Anmälningsavgift för nybörjare är 50 kr oavsett om man kör ett eller två lopp och betalning sker via swish på plats.
Ingen efteranmälningsavgift för nybörjare. Inget licenskrav för nybörjare.
Nummerlappar och chip
NummerlapparNummerlappar hämtas på kansliet.
Tilldelade nummerlappar ska bäras hela tävlingen och får ej vikas, förminskas eller på annat sätt åverkans. Varning/böter kan annars utdelas. Om cyklist bryter tävlingen ska detta rapporteras till kansliet.
Ryggnummerlappen ska placeras på höger sida, med höger kant på den s.k. sidosömmen. Detta för att den ska synas i, den på höger sida placerade målkameran i målkuren.
Chip
Chip kommer att användas vid årets upplaga av Borlänge Tour och respektive deltagare ansvarar för att RÄTT chip är kopplat till RÄTT cyklist!
I samband med inpassering i startfållan kommer en chip-check att göras. Möjlighet till chip-check finns även under övrig tid. OBS! Det är cyklistens ansvar att ett fungerande chip medförs under respektive etapp och tävlingsleningen kan inte garantera ett resultat om inte ett fungerande chip används.
Om du saknar ett personligt chip kan du hyra ett chip. OBS! Antalet hyrchip är begränsat. Du bokar ett hyrchip i samband med anmälan på www.sportstiming.se . Hyrchip ska återlämnas efter sista etappen i samband med målgång. Ej återlämnat chip debiteras med 1000 SEK.
Kansli
Kansliet kommer att vara öppet för licenskontroll och uthämtning av nummerlappar enligt nedanstående.
Datum | UCI klasser | Övriga klasser | Arena |
7/6 | 15:00 - 17:00 | 11:00 - 17:00 | Paradisbacken |
8/6 | 10:00 - 11:00 | 08:00 - 17:00 | Mellstaparken |
9/6 | 10:00 - 11:00 | 08:00 - 16:00 | Mellstaparken |
Seedning och tilläggsregler
Seedning etapploppSeedning till etapp 1 sker utifrån totalsammanställningen i SweCup, SCF Ungdomscup och SCF Mastercup för deltagare som är anmälda senast 4/6 kl 16:00. Deltagare som anmäler sig efter 4/6 kl 16:00 seedas inte utan placeras sist i respektive klass. Övriga klassers startpositioner lottas.
För etapp 2 och 3 baseras seedningen på sammanställningen i etapploppet för respektive klass förutom för H/D Elit och H/D Junior för etapp 2 (UCI C2) samt etapp 3 (UCI C3) som seedas enligt nedan.
Seedning lördag XCO UCI C2 samt söndag XCC C3
Seedning sker utifrån totalsammanställningen för UCI-poäng, totalställning i etapploppet samt totalställning i SWE Cup.
Uppställning i startområde
Där olika klasser har samma starttid kommer klasserna att ställas upp sida-vid-sida i längsled i startområdet. H/D Sport ställs upp bakom ungdoms- och masterklasser.
Deltagare i respektive klass tilldelas olika startled baserat på seedningen. Deltagare som innehar ledartröja ställs alltid upp framför startled 1 för etapp 2 och 3.
Varvade åkare
Varvade åkare kan komma att plockas av banan för att inte hindra snabbare åkare. Beslut tas av Tävlingsledning tillsammans med kommissarier. Avplockade åkare får fortsätta delta i etapploppet genom att en beräknad slutlig åktid för etappen erläggs cyklisten på samma sätt som cyklister som tvingas avbryta etapp.
Regler för cyklister som tvingas avbryta etapp
Cyklist som tvingas bryta en etapp får fortsätta tävlingen med tidstillägg på sista cyklist i mål i aktuell klass och etapp. Tidstillägget beräknas till 1 minut/påbörjad 30-minuters-intervall i åktid för segraren på deletappen. OBS! För att få köra påföljande etapp måste cyklist ha startat etapp som avbryts.
OBS! Tidstillägget visas INTE separat på resultatlistan. Det är åkarens sluttid som är justerad med tilläggstid som visas.
Informationsträff och lagledarmöte
Internationella tävlande inbjuds till informationsträff för att gå igenom Borlänge Tour's inbjudan.
Träffen hålls i anslutning till målområdet på arena Paradisbacken den 7/6 kl 12:00.
Kallelse till lagledarmöte för UCI XCO C2 H/D Elit och H/D Junior.
Datum, tid och plats: 8/6 kl 11:00 i anslutning till sjukvårdsplatsen på arena Mellstaparken
Kallelse till lagledarmöte för UCI XCC C3 H/D Elit och H/D Junior.
Datum, tid och plats: 9/6 kl 11:00 i anslutning till sjukvårdsplatsen på arena Mellstaparken
Övrigt
- SCFs TR 1,4, och 12 för MTB samt för etapploppet Borlänge Tour's speciella regler gäller.
- Mellsta och Båtstaterrängen är naturskyddad varför vi vädjar till er att iaktta den hänsyn som krävs i sådant område.
- Allt deltagande sker på egen risk.
- Cyklist som leder sammanlagt i respektive klass efter etapp 1 respektive etapp 2 ska åka i, av arrangören, tillhandahållen ledartröja.
- Bonussekunder utdelas på lördagens och söndagens etapper (etapp 2 och 3) till de tre främsta i respektive klass (15, 10 resp 5 sekunder).
Preliminärt tävlingsprogram
Startlistor med starttider för etapp 1 XCT framgår av deltagarlistan som återfinns under fliken "Deltagarna".Etapp 1 XCT - Startordning
Klass | |
P 9-10 | Första start 14:00 |
F 9-10 | - |
P 15-16 | - |
F 15-16 | - |
P 13-14 | - |
F 13-14 | - |
P 11-12 | - |
F 11-12 | - |
H 30 | - |
H 40 | - |
H 50 | - |
H 60 | - |
H Sport | - |
D 30 | - |
D 40 | - |
D 50 | - |
D 60 | - |
D Sport | - |
H Junor | - |
D Junior | - |
H Elit | - |
D Elit | - |
Etapp 2 XCO (C2)
Klass | Varv x km |
P 9-10 | 08:30 1x5 |
F 9-10 | 08:30 1x5 |
P 11-12 | 09:00 1x7 |
F 11-12 | 09:03 1x7 |
P 13-14 | 09:40 2x7 |
F 13-14 | 09:47 2x7 |
F 15-16 | 09:47 2x7 |
D 30 | 09:50 2x7 |
D 40 | 09:50 2x7 |
D 50 | 09:50 2x7 |
D 60 | 09:50 2x7 |
D Sport | 09:50 2x7 |
P 15-16 | 10:40 3x7 |
H 30 | 10:42 3x7 |
H 40 | 10:44 3x7 |
H 50 | 10:46 3x7 |
H 60 | 10:46 3x7 |
H Sport | 10:46 3x7 |
Officiell träning | 12:00 - 12:40 |
Nybörjare | 12:45 1x2 |
D Elit | 13:10 5x7 |
D Junior | 13:10 3x7 |
H Elit | 15:00 6x7 |
H Junior | 15:02 4x7 |
Etapp 3 XCC (C3)
Klass | Varv x km |
P 9-10 | 09:00 3x1 |
F 9-10 | 09:00 3x1 |
P 11-12 | 09:20 4x1 |
F 11-12 | 09:45 4x1 |
P 13-14 | 10:10 5x1 |
F 13-14 | 10:35 5x1 |
F 15-16 | 10:35 5x1 |
P 15-16 | 11:00 6x1 |
H 30 | 11:30 6x1 |
H 40 | 11:30 6x1 |
H 50 | 12:00 6x1 |
H 60 | 12:00 6x1 |
H Sport | 12:00 6x1 |
D 30 | 12:30 5x1 |
D 40 | 12:30 5x1 |
D 50 | 12:30 5x1 |
D 60 | 12:30 5x1 |
D Sport | 12:30 5x1 |
Officiell träning | 13:00 - 13:25 |
Nybörjare | 13:30 2x1 |
D Elit | 14:00 7x1 |
D Junior | 14:00 7x1 |
H Junior | 14:30 8x1 |
H Elit | 15:00 8x1 |
Banor och träning
Banor7/6 ETAPP 1 XCT | Etappen avgörs på en utmanande bana på den nya arenan i Paradisbacken. Banan går i huvudsak på stigar men även på byggda partier med flera stigningar och vissa tekniska inslag. Banvarvet körs ett varv för samtliga klasser där banvarvet är ca 3 km långt. P/F 9-10 kommer att köra ett avkortat varv (ca 2,4 km). |
8/6 ETAPP 2 XCO | Etappen går inne i Mellsta motionsområde på fina snabba stigar med korta inslag av elljusspår, innehåller flera korta branta stigningar och vissa tekniska inslag. Banvarvet är ca 7 km långt och körs i varierande antal varv för de olika klasserna. Banan återkommer till start- och målområdet ett flertal gånger och körs med gemensam start (klassvis). P/F 9-10 kommer att köra ett avkortat varv (5,5 km). |
9/6 ETAPP 3 XCC | Etappen avgörs inne i Mellsta motionsområde. Banvarvet är 1,37 km lång med 19 höjdmeter och körs olika antal varv i de olika klasserna och startgrupperna. Större delen av banan är förlagd till fina motionsspår men ett par korta segment med bredare stigar finns under banvarvet. Banan har en förlängd startloop. Efter första varvet gäller ordinarie XCC-bana. |
Träningstider
Fredagens XCT-bana är markerad med pilar samt delvis bandade med Shimano-band från och med torsdag 6/6 kl 08:00.
Lördagens XCO-bana samt söndagens XCC-bana är markerade med pilar samt delvis bandade med Shimano-band från och med fredag 7/6 kl 08:00.
Träning på XCT-banan är tillåten fram till 7/6 kl 13:50.
Träning på XCO-banan är tillåten fram till 8/6 kl 08:20 samt mellan 12:00 - 12:40 för H/D Elit och H/D Junior.
Träning på XCC-banan är tillåten fram till 9/6 kl 08:50 samt mellan 13:00 - 13:25 för H/D Elit och H/D Junior men med undantag för tid då tävling pågår på XCO-banan, 8/6 mellan 08:20 - sista målgång för H Elit/Junior.
Träning på banorna under tävling är förbjudet och kommer att bestraffas.
A-B-C spår
Information om öppna och stängda spår står på markeringarna vid dessa platser.
Bankartor och banmarkeringar (klicka på kartan för nedladdning av pdf-karta)
Teknisk zon och langning
Teknisk zonPå samtliga etapper finns utmarkerade tekniska zoner där cyklist kan stanna och reparera cykel med material denne har placerat i depån. Reservdelar och verktyg för reparationer måste hållas inom zonen. Tillåten teknisk assistans innebär byte eller reparation av del på cykel undantaget ramen. Byte av cykel är ej tillåten och cyklisten måste korsa mållinjen med samma cykelnummerskylt han/hon hade vid start.
Fysisk kontakt är tillåten mellan cyklist och langare/mekaniker endast i langnings- och teknisk zon. Det är inte tillåtet att återvända till teknisk zon när denna har passerats utan åkare får ta sig till nästa zon.
Klubbmekaniker iförd klubbkläder, neutral teknisk assistans, får hjälpa cyklist i teknisk zon. Utanför teknisk zon får man endast ta hjälp av lagkamrat (annan samtidigt tävlande cyklist) som deltar i samma klass.
Utrustning är tillåten att flyttas mellan de tekniska zonerna av klubbledare/mekaniker.
OBS! Krav på klubbkläder för att få komma in i teknisk zon.
Langnings- och skräpzon
Langning är tillåten för samtliga klasser förutom klasserna P/F 9-12 på lördag (etapp 2).
Zon för langningspersonal kommer att märkas ut tydligt och i anslutning till denna kommer även en skräpzon att märkas ut. Här SKALL allt skräp utifrån langningen slängas! Cyklist som slänger skräp i annat område kan komma att bestraffas.
OBS! Krav på klubbkläder för att få komma in i langningszonen.
Resultat och cermonier
Tävlingen är uppbyggd som ett etapplopp där resultatet beräknas på cyklisternas totala, sammanräknade, åktid. Samtliga etapper måste köras men cyklist som tvingas bryta en etapp får möjliget att fortsätta tävlingen men med tidstillägg. Tidstillägget beräknas till 1 min per påbörjad 30 min-intervall av segraren på deletappen.I händelse av lika sammanlagd tid mellan cyklister särskiljs de genom att först beräkna lägsta, sammanlagda, placeringssiffran och i andra hand avgör resultatet på etapp 2.
Resultat
Deltagares etapptider publiceras löpande på Sportstiming efter målgång.
Resultatlistan fastställs 15 minuter efter sista deltagares målgång och blir då officiell om inte annat meddelas från tävlingsledningen.
Träningsbidrag
Träningsbidrag enligt nedanstående tabell. Träningsbidraget utbetalas till den tävlandes förening.
Placering | H/D 30, 40, 50, 60 Totalt (SEK) |
H/D Junior Etapp 2 UCI C2 (Euro) |
H/D Junior Etapp 3 UCI C3 (Euro) |
H/D Junior Totalt (SEK) |
H/D Elit Etapp 1 (SEK) |
H/D Elit Etapp 2 UCI C2 (Euro) |
H/D Elit Etapp 3 UCI C3 (Euro) |
H/D Elit Totalt (SEK) |
1 | 800 | 80 | 65 | 1500 | 500 | 250 | 200 | 3000 |
2 | 500 | 65 | 50 | 1000 | 300 | 200 | 150 | 2000 |
3 | 300 | 50 | 30 | 800 | 200 | 150 | 100 | 1500 |
4 | 30 | 25 | 600 | 125 | 75 | 1000 | ||
5 | 25 | 20 | 400 | 100 | 50 | 900 | ||
6 | 90 | 800 | ||||||
7 | 80 | 700 | ||||||
8 | 70 | 600 | ||||||
9 | 60 | 500 | ||||||
10 | 50 | 400 |
Priscermoni
Efter etapp 1 och 2 skall cyklister i H/D Elit och H/D Junior som är berättigade till pris för respektive etapp infinna sig vid ceremoniplatsen efter målgång och utannonsering via speaker för mottagande av ledartröja samt prischeckar.
Efter etapp 1 och 2 skall ledande cyklist för övriga klasser infinna sig vid ceremoniplatsen efter målgång och utannonsering via speaker för mottagande av ledartröja.
Efter målgång av etapp 3 för respektive klass och utannonsering via speaker kommer en prisceremoni att genomföras för respektive klass. Cyklister berättigade till pris skall finnas på plats inför prisceremonin.
Alla deltagare i ungdomsklasserna erhåller ett varupris.
Priser består av pokaler, varupriser och prischeckar.
Säkerhet och sjukvård
Sjukvård finns på arenan under hela tävlingen. Sjukvårdsteamet omfattar kompetenser inom akutsjukvård och en sjukvårdsplats finns i anslutning till kanslibyggnaden.
Under tävlingarna organiseras säkerheten via strategiskt utplacerade flaggvakter och mobila sjukvårdsteam på arenan.
Vid akut behov av sjukvård vid olycka sker larmning till SOS Alarm via 112 samt kontakta Jenny Vestin, +46 70-717 85 09 eller annan funktionär.
Nybörjare
Nybörjarklass anordnas lördag (8/6) och söndag (9/6) och loppen räknas som separata tävlingar och ej som etapplopp. Det är alltså fritt att åka ett eller båda loppen.
Nybörjare anmäls genom www.sportstiming.se. Vi ser gärna att barnen anmäls innan den 2/6 även om det är möjligt att anmäla på plats i kansliet fram till två timmar innan tävlingsstart för respektive "tävlingsdag". En tidig anmälan minskar dock vår administration rejält vilket vi på förhand tackar för som arrangörer.
Anmälningsavgift för nybörjare är 50 kr oavsett om man kör ett eller två lopp och betalning sker via swish på plats.
Ingen efteranmälningsavgift för nybörjare. Inget licenskrav för nybörjare.
Nummerlappar för nybörjare kan hämtas ut respektive dag från kl 08:00 i kansliet fram till 15 minuter innan tävlingsstart. Vi ber er dock vara ute i god tid för att ni inte ska hamna i tidsnöd inför tävlingsstart.
Nybörjarbanan på lördag går på delar av XCO-banan och är ca 2 km lång. Banan är markerad med blå pilar och Shimanoband.
Nybörjarbanan på söndag är en förkortad variant av XCO-banan och kommer att köras 2 varv där banvarvet är ca 800 meter långt. Banan är markerad med orange pilar och Shimanoband.
Prisceremoni för nybörjare kommer att hållas kort efter samtligas målgång för respektive dag i vid ceremonivagnen.
Praktiskt info
Hitta hit samt parkeringÅrets tävlingar sker på två olika arenaområden, Paradisbacken samt Mellstaparken.
Till Paradisbacken hittar ni enklast genom att söka på Paradisbacken Borlänge i en kartapp. Se även karta nedan.
Parkering vid Paradisbacken sker på anvisad plats av parkeringsguider alternativt på närliggande gator. Observera att vanliga trafikregeler gäller för parkering på gator.
Till Mellstaparken hittar ni enklast genom att söka på First Camp Mellsta i en kartapp. Se även karta nedan. Observera att vägen vid arenaområdet är avstängd för fordonstrafik under tävlingsdagarna.
Parkering vid Mellstaparken sker på parkeringsplatser vid entrén in till campingområdet alternativt utefter infartsvägar. Observera att parkering endast får ske på höger sida av vägar i åkriktning in mot entrén till campingområdet och att vanliga trafikregler gäller i övrigt för parkering på vägar.
Man kan enkelt ta sig mellan Mellstaparken och Paradisbacken med cykel. Lämplig rutt kommer att markeras med Shimano-band. Se även karta nedan.
(klicka på kartorna för nedladdning av pdf-karta)
Upphittat/Borttappat
Har du hitta något som någon tappat, lämna in det till kansliet.
Har du tappat bort något, ta kontakt med kansliet och se om någon har lämnat in det där. Återfås mot beskrivning.
Servering
Serveringen på arenan kommer liksom tidigare år att tillhandahålla mat passande för aktiva så som sallader, fyllda baguetter, knäckepizza, hamburgare, fika, kaffe, smoothies, dricka etc. Vår ambition med serveringen är att tillresta enkelt ska kunna köpa rätt sammansatt kost på tävlingsarenan och inte behöva ta med egen mat. Betalning sker med Swish.
Team tält
Vi har plats för cirka 40 team-tält i anslutning till tävlingsarenan i Mellsta. För att garantera en plats för ert team behöver ni reservera en plats genom att lägga en bokning i varukorgen här i sportstiming när ni anmäler er eller via fliken Shop. Kostnaden för 3*3 meter är 300 SEK för hela helgen.
Hitta på området
På tävlingsområdet så har vi olika faciliteter såsom cykeltvätt, servering, utställare mm. Dessa platser hittar då enklast till om du tittar på denna karta.
(klicka på kartan för nedladdning av pdf-karta)
Boende
Camping/stugor finns vid målområdet på First Camp Mellsta Borlänge, https://firstcamp.se/destination/mellsta-borlange/, telefon 0243 212299, e-post mellsta@firstcamp.se
Toalett, omklädning och cykeltvätt
Tillgång till toaletter, omklädningsrum, dusch samt cykeltvätt finns i anslutning till tävlingsarenan. Cykeltvätt sker på anvisad plats. Ingen cykeltvätt inomhus!
Livsmedelsbutik
Vi rekommenderar att du handlar dina livsmedel i närliggande ICA Kvarnen, som även är en av våra samarbetspartner.
(klicka på kartan för nedladdning av pdf-karta)
Tävlingsorganisation
Namn | Funktion | Telefon |
Neil Simpson (GBR) | UCI Commissar | +44 7958 570752 |
Daniel Öhman | SCF Chefskommissarie | +46 70-204 03 93 |
Mirella Ehrin | SCF Kommissarie | |
Christer Johansson | SCF Kommissarie | |
Christer Flygholm | SCF Kommissarie | |
Per Wolde | SCF Kommissarie målchef | |
Lars Hellman | Tävlingschef | +46 70-300 11 92 |
Roger Karlsson | Biträdande tävlingschef | +46 70-535 61 26 |
Magnus Österberg | Arena | +46 70-558 39 45 |
Staffan Eriksson | Start | +46 70-452 10 49 |
Fredrik Dahlgren | Banor | +46 70-327 79 95 |
Anders Berglund | Resultat och tidtagning | +46 70-581 88 69 |
Terés Berglund | Kansli | +46 70-478 92 33 |
Åsa Karlsson | Ekonomi | +46 70-346 92 67 |
Linn Herrhagen | Cermonier | +46 70- |
Ulrika Eriksson | Servering | +46 73-638 08 46 |
Jenny Vestin | Säkerhet/Sjukvård | +46 70-717 85 09 |
Den 7 juni 2024 Den 9 juni 2024 |
|
Fredag: Paradisbacken - Lördag-Söndag: Mellsta motionsområde Mellstavägen 3 (Kansli) 78468 Borlänge Sverige Se karta nedan |
|
Anmälan stängd | |
www.borlangetour.se/ | |
Timing på Svenska Cykelförbundet. Sportstiming är endast ansvarig för registrering. För resultatfrågor e-post: robert.wejdenstal@gmail.com |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 800,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 900,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 400,00 SEK |
Pris per deltagare
|
|
Från jun 3, 2024 | 1 800,00 SEK |
This functionality requires the use of 'Statistics and marketing' cookies, which you have now allowed.
Click here to review your cookie settings